Resultaten voor marokkaanse

marokkaanse
Smaakmaker van de Marokkaanse keuken National Geographic. National Geographic. National Geographic.
Voornamelijk Italiaans, met een Marokkaanse twist. Proef de slakkenstoofpot met pasta, polenta met gedroogd fruit en ravioli met garnalen en spinazie Boulevard Mohammed VI. Biedt een menu met zowel Franse, Marokkaanse als Aziatische invloeden, zoals couscous met eendenborstfilet of rundvlees met gember, soja en sesam Avenue Echouhada.
Marokkaan, homo en ongelukkig: Ik bad tot Allah: maak een hetero van me RTL Nieuws.
Ik" voelde me vanwege mijn geaardheid niet thuis in de Marokkaanse gemeenschap, maar vanwege mijn schaamte en het taboe waar ik mee ben opgegroeid, was ik ook niet op mijn plek in de gay community." Het liefst zou hij een paar van die knappe mannen op de dansvloer hebben gezoend.
Marokkanen Wikipedia.
De meeste Belgen van Marokkaanse afkomst hebben eveneens de Marokkaanse nationaliteit omdat Marokko die automatisch toekent aan kinderen geboren uit Marokkaanse ouders, ook als die tevens de Belgische nationaliteit verkregen hebben. Het is namelijk nogal problematisch en onpraktisch om de Marokkaanse nationaliteit op te geven.
Marokkaans-Arabisch Wikipedia.
Mu or me: kat orig. Takita: typisch Marokkaanse kleding. Lalla: dame, mevrouw. Henna: grootmoeder jebli en noordelijke dialecten/jeda" zuidelijke: dialecten. Dar or tar: zone, regio. Neggafa: huwelijksfacilitator orig. sifet or sayfet: zenden. Sebniya: sluier jebli en noordelijke dialecten. aada: wortel jebli en noordelijke dialecten. sarred: zenden jebli en noordelijke dialecten. laem: snor, moustache. Awriz: heel jebli en noordelijke dialecten. Tamara: problemen, zorgen. Leenwoorden afkomstig uit het Frans. forshita: fourchette vork. tomobil of tonobile: automobile auto/wagen. telfaza: télévision televisie. rompa: rondpoint rondpunt. tobis: autobus bus. kamera: caméra camera. portable: portable mobiele telefoon/gsm. tilifn: téléphone telefoon. brika: briquet aansteker. parisiana: een Franse stokbrood, meer gebruikelijk is komera, stok. tran: train trein. sbitar: hôpital hospitaal/ziekenhuis. serbita: servillete serviet. tabla: table tafel.
Opvallend veel coronagevallen in de Marokkaanse gemeenschap in Gouda Omroep West.
De vraag is hoe het komt dat juist de Marokkaanse Gouwenaren zo'n' groot percentage vormen van het aantal besmettingen. Een man, zelf met Marokkaanse roots, heeft wel een idee: Wij zijn net als veel andere mensen een beetje coronamoe. Maar bij ons komt erbij dat we ons hebben moeten gedragen met de ramadan, het Offerfeest.
Marokkaanse ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
Naast Ali zit de Marokkaanse Shahrazad, mooi, negentien jaar al, immer modern gekleed, een meisje aan wie je nauwelijks kan zien dat ze Marokkaanse is. Che heeft een relatie met de witte Kim, maar zijn ouders hebben bedacht dat hij moet trouwen met de Marokkaanse Leïla.
Zij staan dag en nacht klaar voor Marokkaanse vrouwen in Nieuw-West Het Parool. Deel dit artikel. Loading.
Kopiëer de link van het artikel. Zij staan dag en nacht klaar voor Marokkaanse vrouwen in Nieuw-West. Stichting Nisa4Nisa helpt al sinds 2001 vrouwen van voornamelijk Marokkaanse komaf bij problemen als Nederlands leren, omgaan met verslaafde familieleden en liefde voor zichzelf vinden.
Darkom dagactiviteiten Cordaan.
06 115 15 030. Dagvoorziening voor Marokkaanse vrouwen in de Riekerhof. Darkom is een speciale dagvoorziening voor vrouwen van Marokkaanse komaf in de Riekerhof. De Riekerhof is een verzorgingshuis voor ouderen in West. Mensen met een verschillende culturele achtergrond wonen hier bij elkaar. Darkom is het Marokkaanse woord voor Gastenhuis.
Gebruiken uit de Marokkaanse cultuur Barrio-Liffe.
Interessant in de Marokkaanse cultuur zijn ook de omhelzingen, die voor woestijnbewoners de manier van groeten zijn. Het lijkt soms op de Amerikaanse manier van de hug, waarbij er op de rug van de andere persoon met de hand wordt geklapt.
Conflict in Westelijke Sahara laait na drie decennia weer op: De oorlog is begonnen Trouw. Deel dit artikel. Loading.
De aankondiging kwam een dag nadat het Marokkaanse leger een militaire operatie afkondigde in de bufferzone in de Westelijke Sahara waar een VN-macht patrouilleert. Dat offensief was volgens de Marokkaanse regering gerechtvaardigd omdat Polisario-milities een toegangsweg door de woestijn richting buurland Mauretanië blokkeerden.
Zelliges Designtegels.
Deze tegels lijken op elkaar doordat er dezelfde klei, pigment en glazuur wordt gebruikt. Marokkaanse tegels hebben van de start af aan al een geleefd uiterlijk en dat maakt ze juist zo speciaal. In Fes, Marokko wordt een speciale klei gewonnen die alleen daar voorkomt.
Marokkaanse Nederlander vervolgd voor passiemoord.
Marokkaanse in Spanje bekent: baby" met opzet laten sterven." Gegevens van miljoenen moslims verkocht aan Amerikaanse leger. Mondkapje niet verplicht in moskeeën in Nederland. Koning Mohamed VI bezoekt binnenkort Mauritanië. Marokkaanse verstekelingen gevonden in haven Amsterdam. Belgische staat moet Marokkaanse terreurverdachte compenseren.

Contacteer ons